Arcam CDS27 не вмикається.
Автор Сообщение
Doll Не на форуме
Старожил
****

Откуда:
Сообщений: 91
Репутация: 2
Arcam CDS27 не вмикається. / 16-10-2020 11:58
Привіт,

Arcam CDS27 завис, вимкнув з пульта, і більше він не вмикається. Горить червоний світодіод стендбай, і ні на що не реагує. Пробував на довго відмикати, подіставав усі кабелі окрім живлення - те ж саме. Підозрюю, що це якась софтверна помилка (при увімкнені живлення реле клацає, як завжди) - може йому можна якийсь хард резет зробити, чи ще щось? В інтернеті нічого не знайшов з цього приводу.

Дякую.
(Отредактировал 16-10-2020 в 12:01 Doll.)

who lives forever anyway
Найти все сообщения
 
Цитировать
konrats Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: біля Запоріжжя
Сообщений: 1 271
Репутация: 212
RE: Arcam CDS27 не вмикається. / 17-10-2020 08:19
Кабель живлення- це якраз найперше, що треба витягнути. А так, звісно до майстра.
Найти все сообщения
 
Цитировать
Doll Не на форуме
Старожил
****

Откуда:
Сообщений: 91
Репутация: 2
RE: Arcam CDS27 не вмикається. / 19-10-2020 15:20
(17-10-2020 08:19)konrats писал(а):  Кабель живлення- це якраз найперше, що треба витягнути. А так, звісно до майстра.
Кабель живлення я, звичайно, витягував на кілька годин. Мав на увазі, що коли після цього пробував увімкнути, то окрім нього ніякі кабелі не підмикав.

Відвіз майстру на вихідних )

who lives forever anyway
Найти все сообщения
 
Цитировать


Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion


Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS