Проект №2...А вот теперь самое интересное!
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
Vasiles
Ветеран

|
RE: Проект №2...А вот теперь самое интересное! / 30-01-2023 06:21
(29-01-2023 15:13)Cranium писал(а): Как бы не постигла их участь кабелей Black Cat..ведь иногда первое впечатление обманчиво. Все відносно.
Запобіжник SR Purple, вважаю що вже прогрівся і на стоковому уже чогось сильно не вистарчає.
За кабельні топи SR ритейлом під 10к більш ніж впевнений, що якість стстеми піднімається на кілька щаблів.
Одна проблема - ціна.
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран

|
RE: Проект №2...А вот теперь самое интересное! / 30-01-2023 17:37
Ну, знайшов Макс заможною дружину по інтернету? Нічого поганого не бачу...
Ну, отримав житло, стартовий капітал. Теж добре!
Ну шукає виробників з над прибутком. І що? Він не перший... Ще в 90-х Металург, опісля розпаду "Хік", став виключно на цей шлях..
Ну не стали з ним працювати відомі світові бренди... То зрозуміло, бо в Макса не системний, а кишеньковий бізнес.
Працює, експериментує, за аудіо йому болить! Як шукав би тіки гроши, завозив би собачу їжу, та одяг...
----
Дбає за родину, виховує дітлахів.... Все гуд! А ще Макс надійний, с точки зору фінансів... Іноді забуває... SR дві одиниці пролежали в мене понад рік. Як би не мій натяк, то....
... от шлях " гарячих продаж", відсутність якісної системи у шоу-рум, трохи бентежить знавців.
Я кажу за це відверто, но із повагою до ентузазізму!
(Отредактировал 30-01-2023 в 17:42 artshop.)
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
vadost197
Ветеран

|
|
|
|
|
Boostaddict
Ветеран

|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|